Surprinde-ţi persoanele dragi cu un cadou de neuitat, sau vino chiar tu să iei parte la cursul interactiv de cultură şi civilizaţie vitivinicolă after-work! 🎁🍷

Dacă doriţi să vă îmbogăţiti cunoştinţele despre arta şi cultura vinului, în luna Februarie 2019 începem cursurile DWine – Arta Vinului de la Strugure la Pahar.

Timp de 6 săptămâni vinuri de cea mai bună calitate te vor fura şi purta pe patru continente, călăuzindu-te în fascinanta lume a vinului. Te invit să călătorim împreună şi să descoperim lungul şi fantasticul drum pe care îl face un bob de strugure ca să ajungă la tine în pahar, aducând cu el parfumul şi aromele locului din care provine. Cât de important este soiul strugurelui, clima, solul, arta vinificatorului, cum să decodifici o etichetă sau să serveşti şi să combini culinar un vin, sunt doar câteva din lucrurile pe care le vei afla la acest curs.

Ghidul tău în această călătorie este prietenoasa şi pasionata Delia Székely, doctor în Cluj-Napoca şi Torino în Viticultură şi Oenologie. În cadrul fiecărei întâlniri vor fi savurate o serie de aperitive delicioase, cu specific italienesc. Cursul se va încheia cu o cină festivă la Osteria del buon VINO.

DWine – cursul de civilizaţie vitivinicolă este în pas cu tehnologia! Cursanţii vor avea posibilitatea de a vizualiza materialul didactic şi vinurile degustate cu ajutorul aplicaţiei mobile DWine, disponibilă pentru iOS şi Android.

Durata: 05 Februarie – 12 Martie, 2019
6 şedinţe pe parcursul a 6 săptămâni
Locaţie: Wine Bar Osteria del buon VINO, Calea Dorobanţilor 7, Cluj-Napoca

✔️se vor degusta peste 25 de vinuri premium
✔️gustări delicioase în fiecare săptămână
✔️cină festivă la ultimul curs
✔️suport de curs
✔️aplicație mobilă disponibilă pentru iOS și Android

Preţ: 900 lei
*La înscriere se achită avans nereturnabil 200 lei

Înscrieri: anca@osteriadelbuonvino.ro, Mobil: 0725827660
www.osteriadelbuonvino.ro

Cursurile se vor ţine în zilele de Marți de la ora 19:00, iar pentru înscriere trebuie completat un formular pe care îl veţi primi pe e-mail.

Locurile sunt limitate şi ultima zi de înscriere este 03 Februarie 2019.
Pentru orice alte informaţii:
www.dwine.ro

Vă aşteptăm cu mult drag! 🍷😄